Hör av dig till oss

Straylight är en insiktsbyrå som är en specialist på att ta fram smarta och tydliga beslutsunderlag till varumärkesrelaterade projekt.

En allt tuffare konkurrens på många områden kräver nya sätt att tänka, besluta och agera. Sedan 2005 har vi hjälpt både stora och små företag i flera branscher att ta bättre varumärkesbeslut baserat på nya insikter.

Vi är proffs på varumärken och undersökningar, har lång och gedigen erfarenhet och ser vikten av att kombinera olika typer av metoder, allt för att ge dig det du behöver för att snabbt ta rätt beslut. Och vi kan bli din partner i hela Norden.

Straylight har många års erfarenhet av olika typer av studier inom Neuromarketing och vi är pionjärer i att kartlägga hur det undermedvetna styr kunders beslut. Straylight samarbetar idag med globala och världsledande aktörer inom områden som bl a Eye Tracking, Facial Coding, EEG och Implicit testing.

Straylight startedes 2005 av Clas Lilliecreutz och Magnus Ernestam som en varumärkesbyrå. Under åren har undersökningar och analyser tagit allt större plats vilket gör att vi kallar oss en insiktsbyrå eftersom det bättre förklarar vad vi gör.

Det är Clas eller Magnus du i första hand kommer i kontakt med när du hör av dig till oss.

 

clas.lilliecreutz@straylight.se

magnus.ernestam@straylight.se